Til Holstebro uden A-kører

8. juni 2017, kl. 10:55

 

Når Holsted Tigers fredag aften kører på udebane mod Holstebro Elite bliver det uden en A-kører på holdet, men holdleder Thomas Baastrup har alligevel en god fornemmelse i maven.


- Netop i Holstebro har vi i Bjarne Pedersen, hvad der svarer en A-kører - det er jo ikke uden grund, at vi de seneste mange år har omtalt Holstebro Speedway Stadion som "Bjarne-Land", siger Thomas Baastrup, der har store forventninger til både Bjarne Pedersen og det resterende mandskab.


Bjarne Pedersen (Foto: Leif Prüsse Lauridsen)

Bjarne Pedersen er tiltænkt en nøglerolle, når Holsted Tigers gæster, hvad holdlederen kalder "Bjarne-Land"

Foto: Leif Prüsse Lauridsen


- Jeg stiller med stort set samme mandskab, der tabte den seneste match til Grindsted -dog med den ændring at Sam Jensen er kommet ind på holdet i stedet for polske Lukasz Sowka, forklarer holdlederen.


Lukasz Sowka scorede ikke et eneste point i den seneste match for Holsted Tigers - og da Sam Jensen samtidigt har stor erfaring fra banen i Holstebro, hvor han sidste år kørte liga for netop Holstebro, virker det som en klog beslutning.


- Vi har ikke de bedste erfaringer med at stille op uden A-kører, men netop i Holstebro kan vi med Bjarne på holdet gøre det - vi gjorde det også sidste år, hvor vi vandt med 10 point, fastslår Thomas Baastrup, som fredag drager nordpå for at hente to matchpoint.


Fredagens holdopstillinger

Holsted Tigers  

1. Leon Madsen (A)

2. Kasper Lykke Nielsen (C)

3. Ulrich Østergaard (B)

4. Lasse Bjerre (B)

5. Tobias Thomsen (D)

1. Bjarne Pedersen (B)

2. Dawid Lampart (B)

3. Rasmus Jensen (B)

4. Jonas Jeppesen (C)

5. Sam Jensen (D)

 

Matchen køres i morgen fredag den 9. juni 2017 i Holstebro med løbsstart klokken 18.30.


 

Kommenter nyheden: