Pressemeddelelse

25. maj 2017, kl. 09:23

 

Holsted Speedway beklager aflysning


- som et plaster på såret tilbydes gratis entre til næste ligamatch


Med solen højt på himlen, 3.200 tilskuere og speedwaystjerner på stribe var der for alvor lagt op til Speedway-fest på Moldow Speedway Arena, da Holsted Tigers onsdag aften havde besøg af Esbjerg Viking i Metal Speedway League. Festen løb dog hurtigt ud i sandet eller nærmere mellem de løse slagger, da løbet måtte aflyses efter heat 8 efter flere grimme styrt havde præget begivenhederne.

 

- Vil undskylde over for vores sponsorer og ikke mindst de mange tilskuere, der var mødt frem onsdag aften på Moldow Speedway Arena. Vi påtager os ansvaret for, at en stor speedway aften ikke blev den oplevelse, som alle havde håbet på” udtaler direktør Niels Munk Nielsen fra Holsted Speedway. 

 

Aflysningen skyldtes dårlige baneforhold, som fik dommeren til at aflyse matchen på grund af kørernes sikkerhed.

 

- Vi er godt klar over, at speedway er en farlig sport, men her nåede vi altså grænsen for hvad der er forsvarligt, så dommeren traf den rigtige beslutning, siger speedway-direktøren, der dog på ingen måde fralægger sig ansvaret.

 

- Banens beskaffenhed er alene vores ansvar som arrangerende klub - og onsdag fejlede vi, fastslår Niels Munk Nielsen.

 

- Belægningen på banen opførte sig ikke som forventet. Årsagen skal findes i de to seneste ligamatcher, hvor det op til løbene regnede meget - her måtte vi tilføre banen meget ekstra belægning, hvilket desværre viste sig ikke at kunne binde i den eksistere belægning efter den fine solskinsvejr de seneste dage, forklarer Niels Munk Nielsen og fortsætter: -Jeg kan bedst forklare det, som hvis underlaget var is, hvor der var lagt sand på, og når sandet bliver kørt væk i pletter, er det ikke muligt for kørerne at kontrollere cyklen. 

 

Holsted Speedway ved godt, at de ikke kan gøre skaden god igen - tusindvis af tilskuere gik skuffet hjem og to kørere endte på sygehuset, inden matchen blev aflyst, men som et lille ”plaster på såret” inviterer Holsted Speedway alle til gratis speedway den 2. august 2017, hvor Holsted Tigers på Moldow Speedway Arena møder Team Fjelsted.

 

Kommenter nyheden: