Lars Munkedal bliver ny sportschef for Holsted tigers

25. september 2018, kl. 18:05

 

 
 
Holsted Tigers forsætter deres oprustning til den kommende sæson med deres ansættelse af Lars Munkedal som sportschef.
 
"Vi er utrolig glade for, at det er lykkedes os at tiltrække en så stor kapacitet som Lars Munkedal til Holsted. Vi er overbeviste om, at tilgangen af Lars vil være med til at løfte holdet og klubben"
 
"Vi har de seneste år været uheldige med skader for vores holdkaptajn, Nicki Pedersen, og har ikke formået at finde erstatninger, som kunne udfylde hullet, samtidigt er det ikke lykkedes os, at hæve niveauet for vores talentmasse blandt de unge kører. Lars vil især kunne bidrage med at løfte de unge talenter, som er en vigtig del af et succesfuldt superligahold, men har samtidig også en stor kontaktflade i sporten, som ville kunne udnyttes, hvis vi skulle få behov for backup til vores trup i de kommende sæsoner", udtaler direktør K. Preben Hansen.   
 
"Jeg følte mig, efter et sabbatår væk fra speedwaysporten, igen klar til nye udfordringer, og da jeg blev kontaktet af Holsted, var jeg ikke i tvivl om, at det ville være det rigtige ”comeback” til speedwayverdenen. Holsted har altid været en klub, som har styr på økonomien, et godt kørepotentiale og et stabilt fundament med mange og engagerede frivillige. Jeg glæder mig til i de kommende år at udvikle holdet og de unge talenter og skabe nogle gode resultater "udtaler Lars Munkedal, som selv har haft en aktiv karriere som speedwaykører og flere år som succesfuld holdleder for Slangerup Speedway.  
 
For yderlige informationer:
 
Lars Munkedal 22 23 00 03 – lars@munkedalracing.dk
 
K. Preben Hansen 20 20 26 44 – kph@moldow.com
 
Lars Munkedal
 
 
 
Bestyrelsen:
 Fra Venstre Dennis Mortensen, Hans Chr. Schack Lars Munkedal, Erik Jensen Og Preben Hansen

 

Kommenter nyheden: