Intens match i vente

22. maj 2017, kl. 09:47

 

Der venter tilskuerne en intens match, når der onsdag er vestjysk lokalopgør i Metal Speedway League mellem Holsted Tigers og Esbjerg Vikings.

 

Udover et vaskeægte lokalopgør er der også tale om et topopgør i Metal Speedway League mellem de to klubber, som alle betegner blandt favoritterne til at løbe med årets mesterskab.

 

Pokalerne som både Holsted Tigers og Esbjerg Vikings går efter i sæsonen 2017

Både Holsted og onsdagens modstandere fra Esbjerg er blandt favoritterne til at få overrakt årets mesterskabspokaler


Netop Holsted Tigers og Esbjerg Vikings er da også de mest vindende klubber med 25 danske mesterskaber tilsammen, hvor Holsted Tigers tegner sig for de 15. Samtidigt er Holsted Tigers mange mesterskaber af noget nyere dato end Esbjergs, således har Holsted Tigers vundet otte mesterskaber siden år 2000, mens det i samme periode for Esbjergs vedkommende er blevet til to mesterskaber.  

 

Udover at der er tale om to klubber med stolte traditioner, er der også tale om to klubber med hver deres højtprofileret førstekører. 


For Holsted Tigers er der naturligvsi tale om Nicki Pedersen, der siden 2003 har været holdkaptajn for Holsted Tigers, mens førstekøreren for Esbjerg Vikings er den tidligere Holsted-kører Niels Kristian Iversen.

 

De to kørere har sammen viúndet flere guldmedaljer for Danmark og som individuelle kørere tegner de sig tilsammen for 12 danske mesterskaber fordelt med syv til Nicki Pedersen og fem til Niels Kristian Iversen.

 

Nicki Pedersen i front foran Niels Kr. Iversen (Foto: John Bo Jensen)

Nicki Pedersen foran Niels Kr. Iversen fra de to køreres eneste ligamøde i 2016 i Esbjerg

Foto: John Bo Jensen 

 

På Moldow Speedway Arena plejer Nicki Pedersen dog at have overtaget på Niels Kr. Iversen, således vandt Nicki Pedersen 4 ud af 5 heat mod Iversen, da de senest mødtes i en ligamatch i Holsted - det var tilbage i 2015, da Iversen ikke var med for Esbjerg i matchen mod Holsted i 2016. De to mødtes dog i den omvendte match i 2016 på Granly Speedway Arena i Esbjerg, hvor det også var Nicki Pedersen, der trods udebanen trak det længste står og vandt 3 af de 5 indbyrdes opgør mellem de to Grand Prix-stjerner.

 

Holdopstillingerne til onsdagens match: 


Holsted Speedway Klub

1. Nicki Pedersen (A)

2. Rasmus Jensen (B)

3. Bjarne Pedersen (B)

4. Jonas Jeppesen (C)

5. Martin Steen Hansen (D)

1. Niels Kr. Iversen (A)

2. Rene Bach (B)

3. Nicolai Klindt (B)

4. Michael Palm Toft (C)

5. Tim Sørensen (D) 

 

Onsdagens match starter klokken 18.30 og der forventes sæsonrekord på Moldow Speedway Arena, så tilskuerene anbefales at komme i god tid.

 

 

Kommenter nyheden: