Holsted Tigers uden Nicki Pedersen

30. maj 2017, kl. 14:16

 

Når Holsted Tigers i morgen aften kører udebanematch i Grindsted, bliver det uden holdkaptajn Nicki Pedersen, men holdleder Thomas Baastrup har fundet en god afløser.


Dawid LampartI stedet for Nicki Pedersen har Holsted Tigers nemlig polske Dawid Lampart med på holdkortet og Lampart har de to seneste år været med for Holsted Tigers, når holdet har gæstet Grindsted.

 

"Sidste år scorede Lampart 16+2 point i Grindsted og året før blev det til 14+1 point, så jeg er meget fortrøstningsfuld omkring valget af Lampart", udtaler Holsted Tigers holdleder Thomas Baastrup.

 

Udover Lampart vil Holsted Tigers i Nicki Pedersens fravær også blive forstærket i bunden, hvor kaptajnens fravær muliggør at køre med to C-kørere, hvilket gør at polsek Lukasz Sowka får debut i den danske liga.

 

"Der er ikke mange speedway-fans, der endnu kender Lukasz Sowka, men vi fik øje på ham allerede i 2012, hvor han kørte et imponerende løb ved U21 EM Semifinalen i Holsted og sluttede som 2'er efter den polske superstjerne Bartosz Zmarzlik. Siden dengang har vi holdt øje med ham og i år ser han ud til for alvor at have fundet farten for sin polske klub Ostrow", forklarer Holsteds holdleder om baggrunden for valget af C-kører.

 

Holdopstillingerne til onsdagens udematch: 

Holsted Tigers

1. Przemyslaw Pawlicki (A)

2. Grzegorz Walasek (B)

3. Edward Mazur (B)

4. Emil Grøndal (D)

5. Jesper Søgaard (C)

1. Bjarne Pedersen (B)

2. Dawid Lampart (B)

3. Rasmus Jensen (B)

4. Jonas Jeppesen (C)

5. Lukasz Sowka (C)

 

Matchen køres i Grindsted onsdag aften den 31. maj med start klokken 18.00.

 

 

 

Kommenter nyheden: