Holsted tigers på jagt efter point

14. maj 2018, kl. 22:36

 

På onsdag går det løs igen med endnu et lokalopgør, denne gang skal tigers en smut til Granly arena for at møde Esbjerg vikings, det er to sultende hold der møder hinanden da begge mandskaber endnu har en sejr til gode , Esbjerg har kørt 2 matcher og har tabt begge opgør mod Region Varde og vi har tabt hjemme til Grindsted, så hvem vil stå tilbage med nul på kontoen efter denne match det er det store spørgsmål.
 
Holsted har igen fået afbud fra Nicki Pedersen da han jo stadigvæk døjer med brækket hånd og det er uvist hvornår han bliver klar , denne gang har holdleder Tom Knudsen så valgt at kalde Australske Sam Masters ind til matchen og det må kunne blive en klar forstærkning af holdet modsat sidst da vi kørte med 3 B kørere , selv om de 3 kørte en god match i Holsted.
Desværre er Jonas Jeppesen ude med en skade også en håndskade og er derved ude i omkring 10 dage.
 
Tom Knudsen har valgt denne trup til opgøret
 
A: Sam Masters
B: Rasmus Jensen
B: Nicolai klindt
C: Michael Palm Toft
D: Sam Jensen
D: Martin Steen Hansen
 
"Vi  tror at det bliver en meget jævnbyrdig match. Vi har været heldig at flere af kørerne har kørt DM kval  i Esbjerg i lørdags, så de er vel forberedte til onsdag og vi vil kæmpe røven ud af bukserne for at få point og med god støtte fra vores trofaste fans
så burde det kunne lykkedes"
 
Esbjer stiller med følgende hold
 
1. Niels Kristian Iversen
2. Rohan Tungate
3. Rene Bach
4. Mark Bayer
5. Tim Sørensen
6. Mathias Nielsen
Holdleder: Ib Pedersen

 

Kommenter nyheden: