Holsted Tigers mod ukendt modstander

9. maj 2017, kl. 06:56

 

Onsdag aften køres årets anden match på hjemmebanen Moldow Speedway Arena, når gæsterne fra GSK Liga i Grindsted kommer på besøg i Holsted.

 

Men udover at modstanderen hedder GSK Liga, er det sparsomt med oplysninger om modstanderholdet.

 

Der verserer i øjeblikket en konflinkt mellem det danske forbund (DMU) og det polske forbund (PZM), der muligvis gør, at polske kørere ikke får lov at stille til start i Metal Speedway League - en konflikt som især rammer holdet fra Grindsted.

 

Hver tredje kører i bruttotruppen hos GSK Liga er fra Polen, og eksempelvis har klubben kun polske A-kørere tilknyttet holdet.

 

Indtil videre har GSK Liga meddelt, at de stiller op med franske David Bellego samt de to danskere Jesper Søgaard og Emil Grøndal, mens det altså er usikkert, hvem de sidste to kørere bliver.

 

"Det betyder ikke så meget, hvem de kommer med - uanset hvordan deres hold ser ud, så er det en match, vi skal vinde", siger holdlederen for Holsted Tigers Thomas Baastrup.

 

Han har udtaget samme hold som hjemme vandt årets første match, hvilket betyder, at Holsted Tigers stiller op med Nicki Pedersen, Bjarne Pedersen, Rasmus Jensen, Jonas Jeppesen og Martin Steen Hansen.

 

Matchen køres onsdag aften den 10. maj med start klokken 18.30.

 

 

Kommenter nyheden: